Het Geslacht Borgia II - Homo Fatale

Toneelgroep NUNC is begonnen met de repetities van het tweede deel van de Borgia trilogie: “Het Geslacht Borgia II - Homo Fatale” . Vanaf 3 oktober spelen we deze nieuwe creatie op locatie in de Eskimofabriek te Gent.

Auteur en regisseur Benjamin Van Tourhout  ging in 2008 en 2011 naar de geheime archieven van het Vaticaan te Rome, en kreeg er toestemming om in de catacomben van het Vaticaan de originele brieven van de beroemde en beruchte familie Borgia te doorzoeken. Hij keerde terug met een stevig verhaal over een paus die met zijn vrouw en kinderen het Vaticaan jarenlang gebruikte als feestzaal. Er werd gedronken, gedroomd, gedanst en gevreeën (klik hier voor trailer).

ontwerp: www.violarte.beHet Geslacht Borgia, een familie van stieren.
Met een pausenvader, niet benauwd van seks, goesting en zijn dochter.
Met pausenkinders, niet benauwd van een mes, oorlog en mekaar.

Een explosieve cocktail van goesting en force.
Over dromen en bloed.
Over bepotelingen van schone meiskes en schone jongens.
Over de kerk en de ruïnes.
Over de liefde en niets dan de liefde…

Laat het feest beginnen!

Het Geslacht Borgia II is een nieuwe creatie van artistiek leider Benjamin Van Tourhout met Anne-Charlotte Bisoux, Nele Criel, Leen De Veirman, Michiel Haspeslagh, Sander Le Roy, Ides Meire, Leen Roels, Maxim Storms, Marc Stroobants, Hanne Struyf en Dries Vanhegen; met de nieuw gecomponeerde muziek van Jan Van Outryve.

Het Geslacht Borgia II gaat in première op 3 oktober in de Eskimofabriek - Wiedauwkaai 25 - Gent
Speeldata: 3/4/5/6 oktober en 10/11/13 oktober 2012, telkens om 20H00
Nocturne op 12 oktober, om 00H00!

Reserveren kan via info.toneelgroepnunc@telenet.be, via de online reservatie pagina of via het nummer 0474/23.45.05 (tickets kosten 12 euro, 10 euro met kortingskaart).

Graag tot binnenkort!

Vriendelijke groeten,
NUNC

Ontwerp affiche: www.violarte.be